Ancestry

Jag har beställt DNA test

Jag har länge gått och funderat på om jag skulle skrida till verket med att beställa ett DNA test för min forskning. Tankarna mellan att faktiskt göra det och avstå har pendlat i mitt sinne från och till. Men det hela kokade alltså ner till att jag äntligen

Jag har länge gått och funderat på om jag skulle skrida till verket med att beställa ett DNA test för min forskning. Tankarna mellan att faktiskt göra det och avstå har pendlat i mitt sinne från och till. Men det hela kokade alltså ner till att jag äntligen tog mitt förnuft till fånga och genomförde beställningen online här om dagen.

Nu säger dem att de ska ta mellan 7-9 veckor någonting innan man får svaret som avslöjar huruvida man har 1% asiat i blodet eller inte. Redan dagen efter att jag lagt beställningen så fick jag besked om att kitet som utgör grunden för detta mycket intressanta test redan var på väg hem till min bostad. Känslan som redan innan var mer än överväldigande har på ett par timmar uppgraderats till övertänd, om jag får uttrycka mig så enkelt. Jag vet att om ett par dagar så kommer jag kunna hämta ut boxen som ska besanna mina farhågor om vart mitt ursprung är sprunget ifrån.

Detta kommer givetvis bli en liten följetång som ni snällt får hänga med på då jag också kommer dokumentera och skriva ner resultatet som jag som sagt får ta del av. Tämligen enkelt att hålla detta på en ganska enkel nivå då vi inte har så mycket att gå på mer än att jag faktiskt har genomför beställningen.

Om ett par veckor vet jag mer, och då vet också ni mer.

Tills dess.

Mikael Skogman

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

To Top