Rörliga bilder

Den våldsamma vilda västern

För er som finner tiden runt 1880 i USA väldigt intressant, alltså den tidsperiod som vi i folkmun kallar Vilda Västern, så finns det en mycket trivsam serie om just detta att tillgå på SVP Play just nu. Som släktforskare med emigranter till USA runt den här

För er som finner tiden runt 1880 i USA väldigt intressant, alltså den tidsperiod som vi i folkmun kallar Vilda Västern, så finns det en mycket trivsam serie om just detta att tillgå på SVP Play just nu. Som släktforskare med emigranter till USA runt den här tiden, så finns det en liten del i mig som finner kopplingen väldigt fascinerande. Vi får en lite bättre bild av bland annat Jesse James, Bily the Kid och Wyatt Earp för att nämna några. Men skynda er, för avsnitten börjar rinna iväg vad gäller det rättsliga avtalet för visningen.

Avsnitt 6-8 finns fortfarande på SVT Play, och du har länken här nedan till kvarvarande avsnitt.
https://www.svtplay.se/den-valdsamma-vilda-vastern

Vill du se även dem första 4 avsnitten av denna serie, så finns dem, dock otextade, här nedan via länken. Där har ni dessvärre inte avsnitt 8 än, men det kan du som sagt se via SVT Play istället.
https://123moviesfreez.es/watch/The-American-West-2015-online-free-123movies.html?episode_id=41055

Håll till godo 🙂

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Bloggen har skapats upp med ändamålet att agera central punkt i vår gemensamma släktforskning och dessutom fungera som en naturlig portal för fakta och information om genealogi i stort.

Copyright © 2020 Skogmanska.

To Top